Dragi părinţi şi bunici,

a devenit o tradiție frumoasă ca pe data de 01 octombrie să fie sărbătorită Ziua Mondială a oamenilor în etate, o zi în care atenția este îndreptată în mod deosebit acelora, care ne ghidează în activitățile noastre cu înțelepciunea și răbdarea lor. Este o sărbătoare a persoanelor, care poartă în suflet urmele experiențelor trăite pe parcursul vieții.
Cu acest prilej, vin să îmi exprim profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității.
Bătrînii sunt cei la care mergem după un sfat, după ajutor şi susţinere cînd ne e greu. Ei joacă un rol incomensurabil în toate societăţile: ca lideri, ca asistenţi şi ca voluntari.
Nouă nu ne rămîne decît să vă mulțumim pentru înțelepciunea și sfaturile la care apelăm mereu și să vă urăm să aveți parte de sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungaţi, respect şi dragoste din partea celor apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere și o viaţă cât mai lungă și plină de bucurii alături de persoanele dragi!
La mulți ani !
Cu profund respect,
Preşedintele raionului Hîncești Anatolie CHETRARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here