Stimaţi lucrători din sfera protecţiei sociale a populaţiei,

Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei se celebrează în fiecare an, în a treia duminică a lunii septembrie. Lucrătorul din sfera protecţiei sociale este actorul de bază prin intermediul căruia fiecare cetăţean resimte efectele politicilor şi programelor sociale ale statului, a căror implementare asigură creşterea standardului de viaţă şi protecţia populaţiei în faţa provocărilor timpului şi a altor situaţii de risc.

Această sărbătoare constituie un bun prilej să Vă bucuraţi de aprecierea şi recunoştinţa întregii societăţi pentru aportul adus de Dumneavoastră la dezvoltarea serviciilor de asistenţă şi protecţie socială, pentru competenţa profesională, devotament, dăruire de sine, pentru bunătatea, respectul şi receptivitatea manifestată faţă de cetăţeni.
Cu această ocazie, în numele Consiliului Raional Hînceşti şi al meu, Vă adresez sincere felicitări şi urări de bine tuturor angajaţilor din domeniu.
Vă doresc multă sănătate, bunăstare, înţelegere, răbdare, omenie, putere de muncă şi noi performanţe în tot ceea ce faceţi pentru binele societăţii.

Cu respect,
Preşedintele raionului Hînceşti,
Anatolie CHETRARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here