Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 Martie pentru a marca atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.
8 Martie este o zi remarcabilă, în care sărbătorim fiinţele dragi: bunicuțele, mamele, soțiile, fiicele, înzestrate cu gingăşie, delicateţe, originalitate, care ne susţin, ne inspiră, ne încurajează şi crează.

Cu ocazia acestei sărbători, astăzi, 5 martie 2019, în sala “Constantin Stere”, Consiliul Raional Hîncești a organizat un eveniment festiv, prilejuit de Mărţişor şi apropierea Zilei Internaţionale a Femeii.
Fiind prezenți la acestă activitate frumoasă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dl Ion MEREUȚĂ, preşedintele raionului dl Ghenadie BUZA, vicepreședinții Consiliului Raional Hîncești, dna Vera PATRAȘCU, dl Dumitru CORNEI, dl Iurie Levinschi și consilieri raionali invitați, au venit cu mesaje de felicitare în adresa doamnelor din diferite domenii de activitate, prezente în sală, aducându-le în dar flori și câte o carte, simbol al respectului față de munca asiduă pe care o depun zilnic.
Ulterior, elevii și pedagogii școlii de artă “Timotei Bătrânu” au venit cu felicitări muzicale pentru toate doamnele prezente la eveniment.

Secţia Administraţie Publică, Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here