Stimați primari, consilieri și lucrători
din administrația publică locală,

Cu prilejul Zilei Autonomiei Locale şi a Lucrătorului din Administraţia Publică Locală – sărbătoare, ce o marcăm anual în Republica Moldova pe 1 februarie, în numele Consiliului Raional Hîncești și al meu, Vă adresez cele mai calde şi sincere felicitări. Instituirea acestei zile constituie aprecierea şi recunoaşterea rolului deosebit al reprezentanților autorităților publice locale în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a localităților, a raionului, a țării.

Noi, împreună cu Dumneavoastră am dat dovadă de abordări originale, am mobilizat resurse interne, am atras investiţii, am reuşit să creăm parteneriate durabile, am reuşit să implementăm o serie de proiecte şi reforme destinate îmbunătățirii calității vieții cetăţenilor. Și astfel am demonstrat, că prin iniţiativă, prin participare și implicare pot fi obţinute rezultate frumoase și suntem obligați să asigurăm continuitatea acestor schimbări.

Vă mulţumesc pentru devotament, dedicație, ingeniozitate, spirit de inițiativă, preseverență și receptivitate față de cetățeni. Vă îndemn să fiți și în continuare la fel de activi, solidari și responsabili în prestarea serviciilor de calitate.

Vă doresc multă sănătate, satisfacție sufletească, demni de înalt respect și apreciere din partea cetățenilor, succes în activitatea pe care o desfășurați întru binele oamenilor și al țării.
Cu respect,
Vicepreședintele raionului Hîncești,
Iurie LEVINSCHI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here