La data de 15 ianuarie 2019, cu o vizită oficială la Consiliul Raional Hîncești au fost prezenți dl TOADER Bogdan Andrei, Președintele Consiliului Județean Prahova, doamna SFÎRLOAGĂ Ludmila vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

În Sala de Ședințe „Constantin Stere” a Consiliului Raional Hîncești, o sală modernă, renovată cu aportul financiar al Consiliului Județean Prahova, a avut loc ceremonia de înmânare a Titlului „Cetățean de onoare al raionului Hîncești” dlui TOADER Bogdan Andrei, Președintele Județean Prahova. Cu mesaje de salutări și mulțumiri pentru contribuție în realizarea proiectelor finanțate de către Consiliul Județean Prahova au venit: dna Vera TĂNASE-PATRAȘCU, vicepreședintele raionului Hîncești, dl Ion MEREUȚĂ, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dl Petru CIUBOTARU, directorul Spitalului raional Hîncești și dna Tatiana DARII, directorul Bibliotecii Publice Raionale „Antonie Plămădeală”, beneficiarii finali al proiectelor implementate. Mai apoi, pentru consemnarea Zilei Naționale a Culturii și aniversării a 169 ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, membrii delegației, conducerea raionului Hîncești, Aparatul Președintelui raionului, reprezentanții serviciilor desconcentrate și descentralizate, consilieri raionali, reprezentanții primăriei mun.Hîncești, profesori, elevi și locuitori ai municipiului au depus flori la bustul poetului Mihai Eminescu.

De asemenea, conducerea raionului împreună cu delegația din România au vizitat Liceul Teoretic „M.Eminesu” din municipiul Hîncești unde au participat la Medalionul literar- muzical cu genericul „Eminescu – România, tăinuită în cuvânt”, prezentat de elevii acestei instituții. La final, delegația din Romania a vizitat Centrului de Plasament „Pro-Femina” Hîncești. La eveniment a participat și Președintele Raionului, dl Ghenadie BUZA, care la moment este suspendat din funcție în legătură cu înregistrarea sa în calitate de concurent electoral. În cadrul întrevederii Dumnealui a ținut să sublinieze respectul și recunoștința față de conducerea CJ Prahova, față de cetățenii județului, precum și necesitatea dezvoltării relațiilor existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here