Stimaţi angajaţi și veterani ai Poliţiei Naționale,

Ziua profesională a Poliţiei Naţionale, în Republica Moldova, o marcăm anual la data de 18 decembrie. Poliția  este una din instituțiile fundamentale ale statului de drept,  fără de care societatea noastră nu ar fi una atât de sigură. De aceea, această zi, este un bun prilej de a ne reafirma respectul pentru profesia de poliţist, conştienţi de faptul, că misiunea acestuia implică riscuri majore, punându-şi adesea viaţa în pericol pentru a ne apăra drepturile, libertăţile cetăţeneşti şi ordinea publică.

În numele Consiliului Raional Hîncești şi al meu, Vă adresez cele mai sincere  felicitări, urări de bine şi realizări remarcabile întru prosperarea Republicii Moldova. Apreciem patriotismul, bărbăţia, omenia, devotamentul, înaltul profesionalism, atitudinea conştiincioasă şi spiritul de sacrificiu manifestat în munca Dumneavoastră de zi cu zi.

Vă urez tuturor multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale. Să aveţi parte de multă putere de muncă, rezistență, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, câștigându-vă frumosul titlu de prieten al comunități.

Cu respect,
Președintele raionului Hîncești,
Ghenadie BUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here