Mesajul președintelui raionului Hîncești,
domnul Ghenadie BUZA,
cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

În fiecare an, la 3 decembrie, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Această zi a fost adoptată de Organizația Națiunilor Unite (ONU) în anul 1992. Ea are ca obiectiv promovarea înţelegerii problemelor legate de dizabilitate și mobilizarea susținerii demnității, drepturilor și bunăstării persoanelor cu dizabilități.
Ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru aceste persoane. Nu lipsa sau prezenţa unei dizabilităţi îi face pe oameni deosebiţi, ci caracterul, munca, talentul şi aptitudinile.
În numele Consiliului Raional Hîncești și al meu, aduc cuvinte de recunoștință persoanelor cu nevoi speciale care, prin exemplul lor de curaj și voință, atât morală cât și fizică, ne oferă o adevarată lecție de viață, despre cum să treci peste orice greutate și să fii parte componentă a societății, chiar și neposedând toate abilitățile.
Vă mulţumim mult pentru sufletul nobil, pe care-l aveţi. Vă dorim multă sănătate, bucurii din partea celor apropiați, numai zile senine, noi performanțe în cele propuse, să trăiţi din plin fiecare zi.Vă asigur că și în continuare vom depune toate eforturile pentru susținerea Dumneavoastră, prin implementarea politicilor incluzive și asigurarea protecției sociale. De asemenea, indemnăm pe toti sa fiți solidari față de persoanele cu dizabilitati pentru a trai intr-o societate fără discriminare si accesibilă tuturor.

Cu respect,
Președintele raionului Hîncești,
Ghenadie BUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here