Stimați agricultori și lucrători din industria alimentară!

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului din agricultură şi industria alimentară, care se marchează anual în a patra duminică a lunii noiembrie, Vă adresez, din numele Consiliului Raional și al meu, sincere felicitări şi urări de bine tuturor care activează în acest domeniu.
Agricultura rămâne a fi un sector de bază al economiei ţării noastre, iar de eficienţa activităţii Dumneavoastră depinde bunăstarea întregii ţări. Eforturile pe care le depuneţi pentru asigurarea securităţii alimentare a statului nostru sunt apreciate de toţi cetățenii.
Vă suntem profund recunoscători pentru faptul că prin munca depusă zi de zi, contribuiţi la dezvoltarea şi modernizarea agriculturii şi industriei alimentare din Republica Moldova.
Cu acest prilej, Vă adresez cu deosebită plăcere cele mai călduroase felicitări, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, voință și energie. Vă încurajez să faceţi și în continuare activitatea cu profesionalismul de care aţi dat dovadă până acum și să obţineţi succese remarcabile.

Cu respect,
Președintele raionului Hîncești,
Ghenadie BUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here