Stimați angajați din domeniul statisticii,

La 20 octombrie, anual, în Republica Moldova se marchează Ziua Statisticianului. Scopul instituirii, în anul 2010, a Zilei profesionale a Dumneavoastră, este creşterea gradului de conştientizare a importanţei și rezultatelor obţinute de organele naţionale de statistică.

Statistica reprezintă unul dintre pilonii bunei guvernări. Statisticile oficiale, obiective, de calitate şi prompte, conforme cu metodologiile internaţionale, constituie o componentă indispensabilă în fundamentarea deciziilor guvernamentale, de interes public.

Dumneavoastră contribuiţi la colectarea, generalizarea şi diseminarea de date statistice. Informaţia statistică de calitate, elaborată în rezultatul cercetărilor minuțioase, reprezintă o temeinică bază călăuzitoare în procesul de asigurare a creşterii şi dezvoltării multilaterale a ţării noastre.
Cu prilejul sărbătorii profesionale, în numele Consiliului Raional Hîncești și al meu, Vă adresez cu deosebită plăcere cele mai călduroase felicitări, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, voință și energie. Vă încurajez să faceţi și în continuare activitatea cu profesionalismul de care aţi dat dovadă până acum și să obţineţi succese remarcabile.

Cu respect,
Președintele  raionului  Hîncești,
Ghenadie  BUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here