Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Academia de Studii Economice a Moldovei vă invită să participați la Simpozionul „Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”.

Evenimentul este organizat de CCI a RM și ASEM în parteneriat cu Fundația pentru Cercetări Economice din Turcia și se va desfășura în data de 12 septembrie 2018 în incinta Centrului de Convenții al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel, (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77, et. 2). Înregistrarea participanților va avea loc de la 09.30- 10.00.

Programul va include 2 Panele dedicate investițiilor și comerțului exterior dintre Republica Moldova și Turcia. De asemenea, va fi organizată o sesiune de întrevederi de afaceri, pentru a oferi participanților din sectorul privat posibilitatea de a stabili contacte comerciale și crearea a unor parteneriate durabile.

În cazul interesului de participare la Simpozionul „Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”, vă rugăm să transmiteți formularul de participare completat și să-l axpediați în adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova pînă la data de 07 septembrie 2018.

Pentru orice informații suplimentare, vă puteți adresa la: Direcția Relații Internaționale, tel. – 022 222626, e-mail- inga.leontean@chamber.md.

La fel, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invităsă participați la prezentarea expoziției –tîrg China Import Export Fair (Canton Fair). Evenimentul se va desfășura la Chișinău în data de 17 septembrie 2018 în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel, Sala Begonia (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77, et. 2). Înregistrarea participanților va avea loc de la 09.30- 10.00.

Evenimentul va include:
– Prezentarea expoziției – tîrg China Import Export Fair (Canton Fair).
– Prezentarea condițiilor de participare în calitate de expozant
– Prezentarea condițiilor de participare în calitate de vizitator
– Prezentarea grupurilor de produse expuse
– Sesiune de întrebări/răspunsuri.

Grupul țintă: importatori/exportatori de articole pentru bucătărie, ceramică, sticlă, ceasuri, optică, jucării, artă, lumînări, produse alimentare, medicamente și farmaceutică, unelte, mașini, utilaje și multe altele.
În cazul interesului de participare la prezentarea expoziției – tîrg China Import Export Fair (Canton Fair), vă rugăm să transmiteți formularul de participare completat și să-l axpediați în adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova pînă la data de 13 septembrie 2018.
Pentru orice informații suplimentare, vă puteți adresa la: Direcția Relații Internaționale, tel. – 022 222626, e-mail- inga.leontean@chamber.md.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Centru de Instruire Antreprenorială, în cadrul programului  Fit for Partnership with Germany vine cu o invitație pentru top și middle manageri de la companiile moldovenești din orice domeniu al economiei naționale cu scopul de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Programul prevede un stagiu de o lună de zile în Germania. 
Fiecare participant beneficiază de asigurare, cazare, alimentare (dejun şi prânz), transport intern. Costurile în Germania sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federative Germania.
Un program de traininguri de 64 ore este organizat înainte de stagiu, pentru a asigura o bună pregătire către plecarea în Germania.
Pentru anul 2019 sunt posibile următoarele opțiuni/grupe:
Universală, limba de lucru – engleza; Perioada de stagiere (orientativ) Februarie/Martie 2019.
Specializată în eficiența energetică, internațională, limba de lucru – rusa sau engleza;  Perioada de stagiere (orientativ) Iunie/Mai 2019.
Specializată în medicină, limba de lucru – engleza;  Perioada de stagiere (orientativ) Iunie/Mai 2019.
Specilaizată în agricultură, limba de lucru – rusa.  Perioada de stagiere (orientativ) Februarie 2019.
Selectarea participanţilor se face de către o comisie de experti germani, în baza interviului. Formularul de aplicare Application Form 2016 V4 EN îl puteți descărca din atașament.
La îndeplinirea formularului echipa Centrului de formare antreprenorială oferă consiliere individuală.
Următorul interviu de selectare a candidaţilor se va desfăşura în perioada 10-12 octombrie 2018.

Premise obligatorii pentru selectarea candidaţilor sunt:
poziţie de manager la întreprindere,
studii superioare,
experienţă de muncă de minimum 3 ani,
cunoașterea limbii engleze,
interese comerciale bine determinate pentru Germania.
Pentru informaţii privind procedura de înscriere ne puteți contacta: Telefon / Fax: (022) 23 52 94, (022) 23 32 86, 079182883  Email: seminar@chamber.md, Inesa Iordatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here