1 SEPTEMBRIE – ZIUA CUNOȘTINȚELOR
Stimați profesori, dragi elevi şi părinţi!

În fiecare an, dragostea şi setea de carte ne adună la un început frumos de toamnă pentru a ne spune Bun venit la Ziua Cunoştinţelor!

Prima zi de şcoală este un început, care se asociază cu primul sunet de clopoţel, primul profesor, primul ghiozdan şi foarte multe emoţii. Este o lume nouă, plina de tainele învăţăturii şi ale cărţilor.

Dragi elevi, în curând veţi păşi pragul proaspăt vopsit al instituţiei, mai independenţi, mai plini de demnitate, veţi intra în miraculoasa lume a cunoştinţelor. De azi şi pînă la 31 mai şcoala va găzdui cultul cunoştinţelor, dragostea faţă de tot ce e frumos şi util pentru formarea voastră ca personalitate, gata de a vă confrunta cu realităţile timpului. Vă dorim un an plin de realizări, note bune şi cunoştinţe vaste. Apreciaţi anii de şcoală, căci sunt cei mai frumoşi din viaţă. Folosiţi raţional orice moment al procesului de studiu, pentru a acumula cunoştinţele necesare, pentru a vă afirma în lumea contemporană şi, în acelaşi timp, pentru a răscumpăra eforturile părinţilor şi dascălilor care vă îndrumă în viaţă.Vă îndemnăm să cuceriţi culmile cunoaşterii şi să deveniţi buni patrioţi ai meleagului natal.

Stimaţi profesori, cu prilejul Zilei Cunoștințelor, începutul noului an de studii, Vă exprim în numele Consiliului Raional Hîncești şi al meu personal, urări de sănătate, performanțe, inspirație și rezistență. Vă apreciem mult pentru înţelepciunea şi răbdarea, nobleţea şi onestitatea, sacrificiul şi munca colosală depusă în formarea şi educarea personalităţii de azi. Vă chemăm să dăruiți zilnic copiilor o părticică esenţială din competenţele, experienţa şi personalitatea Dumneavoastră. Suntem convinşi că înaltul simţ de responsabilitate, nivelul profesionist şi dorinţa Dumneavoastră de a contribui la formarea personalităţii fiecărui copil ne vor ajuta să educăm împreună şi în continuare adevăraţi patrioţi ai neamului, cetăţeni cu un înalt nivel de intelectualitate şi responsabilitate.

Vă mulţumim pentru faptul că ţineţi la prestigiul profesiei. Vă urăm o activitate rodnică şi putere de muncă în acumularea capitalului intelectual al ţării noastre.

Dragi părinţi, Vă felicităm cu acest eveniment important în viaţa copiilor Dumneavoastră, dorindu-vă sănătate, multă răbdare, putere şi înţelepciune pentru a creşte şi educa personalităţi adevărate.

Tuturor celor implicaţi în sistemul educaţional al ţării, Vă urăm ca anul academic 2018-2019 să fie un an şcolar uşor, cu multe bucurii şi împliniri!

Cu profund respect,
Președintele raionului Hîncești
Ghenadie Buza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here