Stimați lucrători din domeniul construcțiilor,

 Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din construcții, din  numele  Consiliul Raional Hîncești, și al meu personal,  aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine tuturor constructorilor, arhitecților, proiectanților, designerilor, lucrătorilor de pe șantier și tuturor celor care activează în domeniul construcțiilor pentru tot ceea ce faceți zi de zi, participând la îmbunătățirea condițiilor de trai și schimbarea aspectului arhitectural al satelor și orașelor Republicii Moldova.

 Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din construcții oferă posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului construcțiilor și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării. În acest context, avem un bun prilej pentru a felicita pe toți cei care muncesc pe acest tărâm, contribuind la dezvoltarea întregii țări, prin proiectele de dezvoltare regională care se împlementează.

 Cu o deosebită satisfacție  Vă adresăm urări de sănătate, prosperare, inspirație pentru proiecte noi, atingerea obiectivelor propuse și realizări frumoase, multă bucurie și belșug în familiile Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Hîncești                                                   Ghenadie BUZA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here