Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației

       Anual, în a treia dumincă a lunii septembrie, este consemnată sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu.

       Cu siguranță protecția socială este una dintre cele mai nobile meserii, asistentul social intervenind atunci cînd apar schimbări economice și sociale, care afectează în mod disproporționat persoanele vulnerabile și comunitățile cu resurse financiare limitate.

       În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere. Dvs sunteți cei care trăiți în fiecare zi cu gîndul la nevoile celor din jur. Aceste calități cer permanentă străduința,  abnegația și perseverența  cu care vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții persoanelor defavorizate, pentru reabilitarea și integrarea celor aflați în dificultate.

     Vă exprimăm întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistenţă şi protecţie socială,  precum şi pentru munca  cu dăruire de sine, receptivitatea manifestată zi de zi faţă de persoanele care au nevoie de grijă şi atenţie deosebită

      Fie ca eforturile depuse de Dumneavoastră să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor şi al ţării, promovarea voluntariatului, activităților de caritate și toleranță.

      Vă  doresc  sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar indicile recunoștinței pentru munca Dvs  să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.

Cu  profund  respect

 Ghenadie  BUZA,   președintele raionului Hîncești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here