Președintele Consiliului raional Hîncești, dl Ghenadie BUZA, a avut inițiativa de a veni cu o audiență către cetățenii comunei Cărpineni. Împreună cu Serviciile desconcentrate și descentralizate, alături de reprezentantul Guvernului în teritoriu, d-ul Ion MEREUȚĂ, Viceministrul Tineretului, d-ul Pavel IANIȚ, deputatul Anatolie ZAGORODNÎI, șeful Inspectoratului de Poliție Hîncești, d-ul Lilian LUCA și, desigur, primarul comunei Cărpineni, d-ul Ion CĂRPINEANU, au discutat despre problemele și necesitățile existente în localitate și metodele de soluționare a acestora.

Printre cele mai discutate subiecte au fost: crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor, asigurarea funcționării în continuare a Spitalului Cărpineni, unde pîna la moment  Consiliul raional a contribuit cu o suma de 500 mii lei pentru schimbarea acoperișului și sunt preconizate înca 700 mii lei pentru efectuarea altor lucrări.  La fel urmează să fie implimentat proiectul, drumul Cărpineni-Călmățui- Leușeni. Datorită acestui traseu se va micșora esențial numărul de kilometri pînă la Leușeni. Deasemenea va fi un drum de acces al locuitorilor satelor din lunca Prutului către piața si spitalul din Cărpineni.

În urma dialogului cu cetățenii, oficialii au luat act de problemele semnalate și într-o strînsă ccolaborare urmează rezolvarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here