La data de 30 iunie 2017 prin ședința Consiliului raional a fost acceptată finanțarea cu privire la acordarea suportului financiar pentru proiectul „Construcția Unității de Primire Urgente a Spitalului Raional din orașul Hîncești “. Valoarea totală a proiectului care face obiectul finanțării este de 35.200 Euro din care 32.000 Euro finanțat de către Consiliul Județean Prahova și 3.200 Euro finanțat de către Consiliul raional Hîncești.

Astăzi Președintele raionului dnl Ghenadie BUZA împreună specialistul principal, Secția construcții, gospodărie comunală și drumuri, au fost la fața locului pentru a evalua gradul de finalizare a primei etape a reparațiilor.
Consiliul Județean Prahova este un exemplu de bune practici la capitolul colaborări fructuoase. Ținem să menționăm că Consiliul Județean Prahova a susținut financiar 3 proiecte de infrastructură în valoare totală de 100 mii Euro inclusiv renovarea Sălii de ședințe a Consiliului Raional Hîncești „Constantin Stere”.

Un alt proiect susținut este relocarea și amenajarea Bibliotecii Publice Raionale „Antonie Plămădeală” din mun. Hîncești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here