La debutul evenimentului, Preşedintele raionului Hînceşti, dl Ghenadie BUZA, a felicitat funcţionarii publici cu ziua profesională, adresându-le cele mai sincere felicitări şi urări de bine, bunăstare, pace şi linişte sufletească. Domnia sa a menţionat că funcţia publică are o importanţă  deosebită în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică, decernând un grup funcţionari publici din serviciile descentralizate cu diplome de excelenţă .

Cu un mesaj de felicitare în adresa funcţionarilor publici şi diplome de excelenţă din partea Guvernului Republicii Moldova şi din partea Oficiului Teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat a intervenit dl Ion MEREUŢĂ, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Cuvinte de felicitare pentru funcţionarii publici şi recunoştinţă pentru activitatea cotidiană în serviciul cetăţenilor au rostit vicepreşedintele raionului Hînceşti, dna Vera PATRAŞCU şi secretarul Consiliului Raional Hînceşti, dna Elena MORARU TOMA, enunţând faptul că de profesionalismul şi experienţa angajaţilor din serviciul public depind dezvoltarea raionului Hînceşti şi bunăstarea cetăţenilor acestuia.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de concertul , în cadrul căruia au evoluat Valeriu şi Aurica CORDUNEANU şi ansamblul “Ştefan Vodă”, conducător- Tudor UNGUREANU.

 

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here