Dragi absolvenţi!

În școală ați avut șansa de a fi ghidați, sprijiniți, direcționați spre a vă organiza, concentra și dezvolta capacitatea de învățare. Acum veți merge cu pas independent și doar de voi depinde unde veți ajunge și cum vă veți construi propria personalitate.

Să reveniţi la şcoală pentru a Vă închina dascălilor voştri, care V-au călăuzit drumul către noi victorii, luminîndu-vă cu flacăra vie a înţelepciunii calea prin Ţara Cunoştinţelor, care V-au învăţat valorile general-umane, care sunt  primordiale în edificarea societăţii   şi statului de drept.

O încercare de a demonstra cunoştinţele acumulate pe parcursul anilor de învăţămînt sunt examenele de absolvire, pe care Vă dorim să le susţineţi cu succes, deoarece ele Vă vor deschide calea spre viitor.

Stimaţi profesori şi părinţi!

E foarte greu să creşti şi să educi un copil. Dar această povară pe care V-aţi asumat-o,  va aduce multe emoţii, fericire şi  bucurii atunci, cînd peste ani veţi vedea rezultatul muncii Dvs. Educaţia reprezintă calea cea mai sigură spre prosperitate. Fie ca absolvenţii de astăzi să Vă bucure peste ani cu succesele şi realizările lor.

Vă dorim tuturor o vacanţă de vis, şi fie ca această vacanţă să fie plină de descoperiri și țineți minte să vă bucurați sufletul cu o carte.

Cu ocazia Ultimului Sunet al anului de învăţămînt 2016-2017, în numele Consiliului Raional Hînceşti,  Vă aducem sincere felicitări.

 

Preşedintele raionului Hînceşti                                                     Ghenadie BUZA

 

                   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here