Stimaţi lucrători din domeniul culturii,

Fiecare a treia duminică a lunii mai este considerată o zi deosebită şi de o valoare semnificativă, căci cultura şi oamenii care o reprezintă au menirea de a duce sărbătoare şi lumină în sufletele noastre.

Această zi are rostul de a ne reaminti a câta oară rolul determinant al culturii în contextul identităţii noastre naţionale, de a ne îndemna la recuperarea tradiţiilor, de a ne chema la acţiuni de consolidare culturală şi spirituală, la promovarea valorilor care ne definesc.

Stimaţi promotori ai culturii, anume Dumneavoastră aveţi nobila misiune de a dezvolta arta, a transforma şi a îmbunǎtǎţi viaţa spirituală în localităţile noastre, de a crea condiţii optime pentru dezvoltarea în continuare a culturii. 

Să fiţi mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele şi speranţele, năzuinţele şi aspiraţiile! Personal şi în numele Consiliul Raional Hînceşti Vă exprim recunoștința profundă pentru munca cotidiană, pentru devotamentul profesiei, ambiția creatoare și munca dezinteresată în beneficiul societăţii.

Cu respect,

 

Preşedintele raionului Hînceşti                                                 Ghenadie BUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here