La debutul evenimentului, Preşedintele raionului Hînceşti, dl Ghenadie BUZA, vicepreşedintele raionului Hînceşti, dna Vera PATRAŞCU şi şeful Oficiului Teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, dl Ion MEREUŢĂ au  adresat doamnelor felicitări cu ocazia frumoasei sărbători de 8 Martie, dorindu-le dragoste, fericire, tandreţe, succese şi tot binele din lume.    

Conducerea executivă a raionului a menţionat faptul că în raionul Hînceşti, ca şi în întreaga ţară, femeile întrunesc majoritatea în multe domenii. Fără munca femeilor azi sunt de neconceput asemenea sfere deja tradiţionale ca învăţămîntul, asistenţa socială, ocrotirea sănătăţii, cultura, comerţul,  industria alimentară etc.  O contribuţie semnificativă aduc femeile la asigurarea bunei funcţionări a autorităţilor publice locale de ambele niveluri din raionul Hînceşti.

Ulterior,  în faţa audienţei cu un concert de excepţie a evoluat ansamblul de acordeonişti CONCERTINO, delectând publicul cu un repertoriu de melodii din muzica clasică şi de divertisment, precum şi cu  tangouri de Astor Piazzolla.

 

 

 

                    Secţia Administraţie Publică, Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here