Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii Dvs profesionale – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală, care a fost instituită reieşind din  importanţa asigurării autonomiei locale în procesul de edificare şi consolidare a statului democratic şi din rolul deosebit al reprezentanţilor autorităţilor administraţiei publice locale în soluţionarea problemelor cetăţenilor şi dezvoltarea social-economică a colectivităţilor locale, precum şi în scopul susţinerii şi promovării valorilor democratice consfinţite în Carta Europeană a Autonomiei Locale.

       Sunt convins că ziua de 01 februarie va deveni o  bună şi trainică tradiţie, ce se va înscrie temeinic în calendarul sărbătorilor profesionale. Instituirea Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală nu reprezintă o simplă celebrare a unei zile profesionale, ci constituie o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții administraţiilor publice locale le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a comunităților lor. Prin intermediul administraţiilor locale, cetățenii participă la viața publică,  datorită dialogului constant fiind soluţionate şi diversele probleme cu care se confruntă societatea civilă.

      Îmi exprim întreaga gratitudine pentru înțelegere și susținere, pentru munca pe care o realizați şi pentru devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.

      Vă doresc să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul colegilor şi recunoştinţa oamenilor, urându-vă noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire,   linişte şi căldură în suflet.

 

          

          Cu deosebit respect,

 

         Preşedintele raionului Hînceşti                               Ghenadie BUZA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here