Concursul a fost consacrat jubileului de 70 de ani de la nașterea profesorului Vasile COLŢA, antrenor emerit al Republicii Moldova și Bulgariei, originar din comuna Cărpineni, raionul Hînceşti. 

    Competiția, desfășurată pe scena Casei raionale de cultură, a fost dominată de reprezentativa Școlii sportive din satul Fundul Galbenei, raionul Hîncești, pregătită de către Dumitru SAVA,  antrenor emerit al Republicii Moldova.
Locul I a revenit echipei din satul Fundul Galbenei, localitate cu tradiţii în domeniul luptelor libere.

    Premianţilor din fiecare categorie de greutate li s-au înmânat medalii comemorative,  diplome şi premii din partea Consiliului Raional Hînceşti.
    Deasemenea, Consiliul Raional Hîncești a oferit premii speciale protagonistului turneului şi  unui grup de antrenori, care au contribuit la popularizarea luptelor şi practicării sportului în rândul generaţiei tinere.

    La rândul său, dl Vasile COLŢA a mulţumit conducerii executive a raionului Hînceşti pentru onorarea sa şi organizarea acestui turneu, enunţînd importanţa acestui tip de competiţii pentru  încurajarea promovării sportului pentru toţi şi practicării sportului de performanţă.

 

Secţia Administraţie Publică, Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here