La 20 noiembrie 2017 cu începere de la orele 11.00 în incinta Hotelului Jolly Alon(mun. Chișinău, str. Maria Cibotari, nr. 37) va avea loc prezentarea ”Produse alimentare și băuturi din Bulgaria”. Acest eveniment este organizat de către Camera de Comerț și Industrie al Republicii Moldova în cooperare cu Ambasada Bulgariei la Chișinău și Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei.

Din componența delegației bulgare fac parte repezentanții a 14 companii din domeniul agro-alimentar. (Lista companiilor bulgare).

În cadrul evenimentului vor fi organizate prezentarea produselor și serviciilor companiilor din Bulgaria, precum și întrevederi bilaterale, unde veți avea posibilitatea să stabiliți relații de afaceri și partneriat cu agenții economici bulgari.

În cazul interesului de participare la prezentarea „Produse alimentare și băuturi din Bulgaria”, Vă rugăm să transmiteți formularul de participare completat pînă la data de 15 noiembrie 2017, la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa Direcţiei Economie şi Cooperare Transfrontalieră, Consiliul raional Hînceşti la următoarele contacte: +373 0269 22188, +373 26922994.

Participarea este gratuită.

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com