Vă anunțăm că Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat primul Concurs de granturi din cadrul Programului pentru femeile antreprenoare, doritoare de a-și dezvolta propria afacere.

 

Pot participa femeile care gestionează o întreprindere de până la 2 ani. Valoarea maximă a grantului va constitui 165 mii lei, dintre care 110 mii lei sunt direcționați pentru procurarea de echipamente, soft, lucrări de renovare, iar restul 55 mii lei pentru servicii de dezvoltarea afacerii: cercetare, consultanță și promovare.

 

Depunerea formularului de aplicare este posibilă doar în formă electronică prin accesarea paginii web a Organizației: www.odimm.md.

 

Termenul limită de aplicare este 30 noiembrie 2017.

 

Astfel,în data de 31 octombrie 2017, ora 10.00, în incita Consiliului raional Hîncești, Sala Mare „Constantin Stere”,  va fi organizat un seminar de informare privind implementarea Programului „Femei în afaceri”, program implementat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

 

Mai multe detalii privind acest eveniment, găsiți pe pagina web: www.odimm.md sau la telefon:+373 269 22994; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com