În perioada de 19-22 octombrie 2016 Centrul de Informare și Consultanța Lăpușna a FNFM împreuna cu nouă gospodării țărănești din raionul Hâncești a participat la Moldexpo la expoziția ”Farmer 2016”.

   În cadrul acestei expoziții fermierii noștril au participat la diferite evenimente și concursuri unde au fost menționați cu diplome și premii bănești, ocupând locuri de frunte. Diploma de onoare și premiul bănesc în suma de 490 lei în cadrul fermelor de familie de la Ministerul Agriculturii a primit GT ”Guțu Maia”, producător de legume din s.Poganești r-n Hâncești.

 

 

 Tot în cadrul acestui concurs cu diploma de onoare și premiul bănesc în suma de 690 lei a fost menționata și GT ”Lupu Nadejda” producător de struguri din s.Ciuciuleni r-n Hâncești.

O altă mențiune din partea Ministerului Agriculturii a fost pentru concursul ”Regina Gliei”,  unde din nou diploma de onoare și premiul bănesc  în suma de 500 lei a primit  GT ”Guțu Maia”,  producător de legume din s.Poganești r-n Hâncești.

Alte diplome de onoare au fost înmânate de către FNFM pentru  GT ”Lupu Nadejda” ,  producător de struguri ,GT ”Tronciu Nicolae”  producător de struguri, GT ”Covaliu Iacob”  producător de struguri, apicultura GT ”Danu Natalia” producător de cereale, GT ”Btaga Victor” producător de struguri, GT ”Popușoi Anatol Dumitru” producător de struguri, cereale.

 

 

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com