Olimpiadele raionale, desfășurate în perioada 11-19 februarie, au încheiat, în cea mai mare parte, șirul competițiilor la disciplinele școlare, organizate de către Direcția Învățământ Hâncești.

Cu un număr record,de circa 800 de copii, antrenați în 16 probe de concurs, participanții  și-au atestat propriile achiziții, și-au gestionat emoțiile, asumându-și consecințe decizionale. A fost păstrat numărul disiciplinelor (5) pentru care s-au propus subiecte din partea Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare. Un element nou  este și faptul că probele au fost verificate de către Comisiile de experți în ziua concursului.

Menționăm, în acest context, aportul instituției-gazdă, LT „M. Sadoveanu” Hâncești (director-Cojocaru Maria), în buna organizare și desfășurare a olimpiadelor.  Membrii Consiliului olimpic raional vor totaliza rezultatele, pentru premierea învingătorilor în cadrul ediției anuale a Galei Laureaților. Deținătorii locului I  la probele de concurs ne vor reprezenta raionul în cadrul olimpiadelor republicane.

         Oxana Scutaru, specialist principal, DÎ Hâncești

        

        

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com