Marți,31 ianuarie, Gimnaziul-grădiniță  „K. Evteeva„ din com.Ivanovca a fost gazda seminarului raional cu temele: Rolul evaluării în monitorizarea progresului și a randamentului școlar; Elaborarea registrului dezvoltării profesionale ale cadrelor didactice și monitorizarea procesului de dezvoltare profesională. În activitate au fost antrenați 35 directori adjuncți pentru instruire din raionul Hâncești.

     În debutul întrunirii, dna director ,Țâbuleac Nina, a prezentat o succintă informație despre localitate, instituție, cadre didactice. Activitatea plenară a fost moderată de către Buruian Eugenia, şefa Secţiei Politici Educaţionale şi Management. Au fost prezentate 5 ore publice și o activitate extracurriculară, fiind apreciate cu calificativul ”foarte bine”:

Cl.a II-a Matematica, profesor Cichirca Valentina,gr.did.II

Cl.a IV-a Limba și literatura română, profesor Trofim Lucia

Cl.a V-a Limba și literatura rusă, profesor Conuykhova Svetlana

Cl.a VII-a Educația muzicală, profesor Golovatâi Aleftina

Cl. a IX-a Biologia, profesor Zaplitnaia Maria,gr.did.II

       Așteptările Direcţiei Învăţămînt Hînceşti, în urma acestui seminar, au urmărit ca directorii adjuncți pentru instruire să stabilească modalitățile cele mai eficiente de evidență a rezultatelor școlare și, valorificarea acestora, să monitorizeze procesul de dezvoltare profesională prin prisma planului de dezvoltare, elaborat la nivel de fiecare cadru didactic.

      În cadrul sesiunii de evaluare a seminarului, oaspeții au menționat faptul că buna organizare și desfășurarea a seminarului a fost asigurată grație efortului comun al colectivului de profesori, elevi,părinți,îndeosebi, a echipei manageriale (Țâbuleac Nina, director; Zaplitnaia Maria,director adjunct pentru instruire). În acest context, Direcția Învățământ Hîncești aduce mulțumiri echipei manageriale pentru buna desfășurare a activității.

Inga Cojocaru, șefa Secției Management al Curriculumului și Formare Continuă

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com