Stimaţi concetăţeni,

Cu prilejul marcării a 27-a de la declararea Suveranităţii Republicii Moldova, din numele Consiliului raional Hînceşti şi al meu personal Vă adresez tot respectul şi înaltele noastre consideraţiuni. Vă urăm de bine şi vă dorim multă sănătate şi prosperitate, curaj şi încredere în ziua de mîine, pace şi cer senin.

Este notoriu  faptul că Suveranitatea reprezintă una din valorile de bază a oricărei naţiuni, ea este o condiţie primordială pentru existenţa acesteia. O democraţie veritabilă nu poate fi realizată altfel decît de un popor suveran. Poporul suveran este în primul rând un popor liber, un popor care are aptitudinea  independent de voinţa străină să-şi creieze destinul, este acel popor care participă activ în viaţa publică şi contribuie la luarea deciziilor importante pentru el.  Doar realizând în plină măsură aceste deziderate orice naţiune va avea izbândă şi îşi va putea asigura un viitor prosper.

În acest context, îmi exprim speranţa că, prin înţelegerea esenţei suveranităţii vom reuşi să consolidăm un stat bazat pe valori democratice, echitate socială, asigurîndu-ne o viaţă decentă. Să ne bucurăm și să muncim, împreună,  pentru un viitor liber și demn pentru fiecare dintre noi.

 

Cu respect,

 

 

Preşedintele raionului Hînceşti                                               Ghenadie BUZA

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com