Stimaţi funcţionari publici!

Cu ocazia Zilei profesionale îmi exprim gîndul şi convingerea că funcţia publică are o importanţă  deosebită în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia Dvs de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

Cu certitudine, de profesionalismul, experienţa, aspiraţia şi efortul Dvs. depinde dezvoltarea şi bunăstarea statului nostru. Din acest motiv, sunt convins că funcţionarii publici îşi vor depune în continuare efortul întru realizarea celui mai important obiectiv – forificarea statului Republica Moldova şi activitatea competentă în interesul cetăţenilor.

Vă doresc ca această sărbătoare să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificaţi cu succes în activităţile cotidiene, să rămîneţi a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici.

Cu aceste gînduri, transmit tuturor funcţionarilor publici ai raionului Hînceşti cuvinte de mulţumire şi profundă recunoştinţă pentru activitatea nobilă ce o realizaţi zi de zi. Vă doresc sănătate, fericire, să aveţi parte numai de realizări frumoase şi recunoştinţa cetăţenilor.

Cu  respect,

Preşedintele raionului Hînceşti                                                  Ghenadie BUZA

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com