Stimaţi   locuitori   ai   satelor Cărpineni, Căţăleni şi Bălceana,

Vă  adresez, cu prilejul  Hramului ”Înălţarea Domnului”, sărbătorit la 25 mai,  sincere  felicitări  şi  alese urări  de  bine, dorindu-Vă să  aveți  parte  de  sănătate,  pace şi belşug în familii, bunăstare în societate  şi localitatea Dvs.

Sunt ferm convins că   unităţile administrativ-teritoriale de nivelul I în care locuiţi vor cunoaşte o dezvoltare dinamică, îndreptată spre atingerea unui nivel de viaţă mai bun, care să corespundă standardelor europene: localităţi mai frumoase, mai moderne şi mai aproape de valorile spre care tindem.

 

Cu   respect,

 

Preşedintele  raionului  Hîncești                                        Ghenadie  BUZA

STIMAŢI COLEGI

Dna  Dubceac Zinaida, şef Serviciu raional Arhivă

Dnul   Vatamanu Adrian, şef SAPSP

Dnul   Pascal Sergiu, specialist principal (jurist), Aparatul Preşedintelui

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere! Fie ca în această zi în sufletul  Dumneavoastră să se trezească o dorinţă arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite şi de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele să vă ofere căldura şi lumina, ploaia curată – linişte sufletească, zîmbetul oamenilor – încredere în sine, zilele anului – prieteni, visele de azi să devină realitate, speranţele de mîine – împliniri, orice cădere – un pas înainte, iar fericirea să vă însoţească mereu. Succese în activitatea profesională şi în viaţa personală.

La Mulţi Ani!!!                                                

 

                                                   Conducerea raionului şi  colectivul Aparatului Preşedintelui         

 

Stimaţi lucrători din domeniul culturii,

Fiecare a treia duminică a lunii mai este considerată o zi deosebită şi de o valoare semnificativă, căci cultura şi oamenii care o reprezintă au menirea de a duce sărbătoare şi lumină în sufletele noastre.

Această zi are rostul de a ne reaminti a câta oară rolul determinant al culturii în contextul identităţii noastre naţionale, de a ne îndemna la recuperarea tradiţiilor, de a ne chema la acţiuni de consolidare culturală şi spirituală, la promovarea valorilor care ne definesc.

Stimaţi promotori ai culturii, anume Dumneavoastră aveţi nobila misiune de a dezvolta arta, a transforma şi a îmbunǎtǎţi viaţa spirituală în localităţile noastre, de a crea condiţii optime pentru dezvoltarea în continuare a culturii. 

Să fiţi mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele şi speranţele, năzuinţele şi aspiraţiile! Personal şi în numele Consiliul Raional Hînceşti Vă exprim recunoștința profundă pentru munca cotidiană, pentru devotamentul profesiei, ambiția creatoare și munca dezinteresată în beneficiul societăţii.

Cu respect,

 

Preşedintele raionului Hînceşti                                                 Ghenadie BUZA

Stimaţi angajaţi ai Direcţiei Situaţii Excepţionale Hînceşti,

Mult stimate doamne, domnişoare, mame, soţii,bunice, fiice, colege!

 

Stimaţi primari ai unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul I, consilieri raionali, consilieri din cadrul consiliilor unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul I şi lucrători din administraţia publică locală de nivelul I şi II din raionul Hînceşti.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com