În data de 3 februarie 2017 o importantă delegaţie de firme austriece din diferite domenii economice (IT, construcţii, sănătate, agricultură) va vizita oraşul Chisinău pentru a se informa despre posibilităţile de colaborare cu companiile şi instituţiile moldoveneşti, despre proiecte şi oportunităţi de investiţii pe piaţa din Republica Moldova.

O listă a tuturor participanţilor austrieci găsiţi la

 

http://www.advantageaustria.org/md/events/Wirtschaftsmission_Republik_Moldau.participants.ro.html

 

Între Republica Moldova şi Austria există o relaţie economică foarte bună si de lungă durată, iar interesul firmelor austriece pentru piaţa moldovenească este în continuă creştere. În total 11 firme austriece de prestigiu european şi internaţional vizitează ţara în cadrul unei misiuni economice, pentru a-şi adânci relaţiile existente de afaceri si pentru a construi altele noi.

La Forumul Economic „Moldova-Austria”aveţi ocazia sa cunoaşteţi companiile austriece prezente, care deţin un vast know-how în domeniile în care activează. Programul Forumului Economic „Moldova-Austria” prevede prezentarea oportunităţilor de investiţii în Republica Moldova, strategiile de promovare a exporturilor, dar şi studii de caz ale investitorilor austrieci, care au deja experienţă în Republica Moldova. De asemenea, vor fi organizate întrevederi de afaceri în formatul B2B, în cadrul cărora reprezentanţii companiilor moldoveneşti vor putea iniţia un dialog cu delegaţii din Austria

Invităm reprezentanţii companiilor moldoveneşti interesate să se întâlnească cu delegaţia noastră şi să se informeze despre noi tehnologii şi soluţii din diferitele domenii economice.

Cu această ocazie Secţia Comercială a Ambasadei Austriei în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită la Forumul Economic Moldova-Austria:

 

Când?

Vineri | 03.02.2017

ora 9.30

 

Unde?

RADISSON BLU LEOGRAND HOTEL

Str. Mitropolit Varlaam, 77 |Chişinău

T +373 (22) 201 201

 

Doriţi să participaţi şi să vă întâlniţi cu delegaţia austriacă?

Participarea Dumneavoastră ne bucură şi vă rugăm să vă înregistraţi electronic la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până marţi, 31.01.2017. Tel 022 22 26 26. Participarea este gratuită.

 

FORMULAR DE RĂSPUNS

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com