Academia de Administrare Publică a lansat în anul curent Platforma de instruire la distanță  ”E-learning”. Acest instrument inovativ de instruire la distanță a fost elaborat de  Academie cu sprijinul Programului Comun de Dezvoltare Locală Integrată.

         Primul curs plasat pe această platformă ”Managementul Administrației Publice” este destinat tuturor aleșilor locali de nivelul I și II din Republica Moldova.

         Cursul dat oferă posibilitatea aleșilor locali să-și consolideze cunoștințele de bază în materie de administrare publică, procesul de luare a deciziilor la nivel local și principalele procedure care trebuiesc respectate, managementul serviciilor publice și a finanțelor publice locale, elaborarea proiectelor, planificare strategică și dezvoltare locală, comunicare publică și transparență, abordarea bazată pe drepturile omului și etica profesională.

         Vă indemn să vă perfecționați calificația, absolut gratis, prin participare la cursul de instruire la distanță ”Managementul Administrației Publice”.

         Informații referitor la modalitatea de înscrieire și participare la curs găsiți aici:

http://aap.gov.md/ro/acasa-e-learning

 

 

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com