Astăzi, la 08 ianuarie 2017 a avut loc ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Hîncești privind situația creată în raion Hîncești în condițiile meteorologice nefavorabile

În rezultatul analizei informației parvenite despre situația în raion, Comisia pentru Situații Excepționale a decis:

1.     Să sisteze activitatea instituților preșcolare și a treptei primare începând cu data de 09 ianuarie 2017 până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

 

2.     Să deschidă 2 saloane în Spitalul raional Hînceși pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

 

3.     Să deschidă un salon în Secția de Geriatrie din s.Nemțeni pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

 

4.     Să deschidă 2 saloane în Spitalul s.Cărpineni  pentru adăpostirea, hrana și supravegherea medicală a persoanelor social vulnerabile în perioada înregistrării condițiilor meteo nefavorabile.

 

În aceeași zi, președintele raionului Hâncești, dl.Gh.Buza, însoțit de vicepreședintele raionului pe probleme sociale, dna Vera Patrașcu, și șefa Direcției Învățământ dna Valentina Tonu, au vizitat  Instituția Publică Gimnaziul „Sergiu Andreev” din localitatea Cioara, cu scopul stabilirii nivelului de funcționare a sistemei de încălzire a instituției. S-a stabilit, că în urma reparațiilor demarate recent, regimul termic din gimnaziu atinge treptat nivelul corespunzător.

 

 

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com