La data de 15 Decembrie, Președintele raionului Hîncesti a participat la cea de a XXVII-a aniversare de la formarea Poliției Republicii Moldova. În cadrul acestui eveniment organizat de Inspectoratul de Poliție Hîncesti, dl Ghenadie BUZA, Președintele raionului împreuna cu dl Ion MEREUȚĂ, reprezentantul Guvernului în teritoriu și dna Elena MORARU TOMA, Secretarul Consiliului raional Hîncesti au venit cu cuvinte de felicitare față de ofițeri, subofițeri, angajați ai IP Hîncesti și veteranii MAI. Cu ocazia Zilei Profesionale, pentru devotament și efortul constant de a oferi cetățenilor un plus de securitate și încredere în valorile unui stat de drept, au fost onorați cu Diplome de gratitudine unii din ofițeri din IP Hîncesti și veterani MAI.

În cadrul acestei sărbători și Președintele raionului a fost decorat cu Medalia de Cooperare din partea Ministerului Afacerilor Interne, medalie ce a fost înmînată de dl Lilian LUCA, șef IP Hîncești, comisar principal.

În acest context, stimați angajați ai poliției, aducem recunoștință pentru munca și promptitudinea de care dați dovadă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Vă dorim tuturor mult curaj, tărie de caracter , putere de muncă, sănătate, bunăstare, împliniri și succese remarcabile atît în plan profesional, cît și personal.

Cu felicitări, Diplome și premii au venit și dna viceprimar mun. Hîncești, Anadela TOFILAT, dna Lucica GUȘTIUC, primar de Cotul Morii, dna Elena LAMBOS, primar de Cioara, dl Valentin MOLDOVANU, primar de Voinescu, dl Mihail LOZOVOI, primar de Sărata-Galbenă, Radio PRO Mingir.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com