Vineri, 16 iunie 2017, Consiliul raional Hîncești a primit Medalia de Aur a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”. Totodată au fost premiate 145 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2016″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova”.

În scopul de a evidenția și susține brandurile și întreprinderile care activează pe piața autohtonă și care reprezintă cartea de vizită a Republicii Moldova, CCI a RM în colaborare cu AGEPI organizează anual concursurile ”Marca Comercială a Anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”.

Medalia de aur a expozitiei “Fabricat în Moldova” a fost înmînat la 15 administrații publice locale și o Cameră de Comerț și Industrie Mixtă moldo-italiana, care au reușit să prezinte la standuri comune serviciile din regiuni si prin aceasta au contribuit la crearea conditiilor favorabile pentru susținerea producătorului local și promovarea imaginii regiunii.

 

Ediția a XVI-a a expoziției “Fabricat în Moldova”  a devenit un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piață, stabilirea contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com