Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlociiîn raionul Hîncești”, a avut loc în data de 09 iunie, curent, fiind la a XI-a editie, în cadrul în cadrul Complexului Muzeistico-Turistic „Manuc - Bey” din or. Hînceşti.

Acest eveniment a fost organizat de către Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, Consiliul raional Hîncești. Scopul principal al acestui eveniment este susținerea, motivarea și promovarea antreprenorilor care activeaza în raionul Hîncești. Concursul a fost lansat la sfîrșitul lunii martie și pe parcursul a două luni au fost înregistrate cererile de la antreprenori.

Conform rezultatelor evaluării 17 agenți economici au fost premiați pentru rezultatele activității economice de către organizatori și sponsorii evenimentului.

Premiul mare cu nominația de Antreprenorul Anului – 2016 a fost obținut de către Vasile Gajiu, conducătorul SRL „Crist-Valg”, care are în palmaresul său mai multe genuri de activitate, după cum urmează: exportul produselor cerialiere; cultura cerealelor incusiv producerea semintelor;  servicii pentru agriculturea, importul si comercializarea stimulatoarelor de crestere a plantelor si a preparatelor chimice si biologice pentru protectia plantelor; comertul cu ridicata a cerealelor si semintelor. comertul cu amanuntul al produselor alimentare si nealimentare, a materialelor de constructie; fabricarea piinii si a produselor de patiserie si cofetarie; fabricarea produselor de morarit;  transporturi rutiere de marfuri; constructia generala a cladirilor precum si alte lucrari de finisare a aconstructiilor, în tot complexul de activități sunt antrenați în mediu 105 de angajați.

 

Sponsorii evenimentului au fost BC „Moldova – Agroindbanc” SA, „BC „Banca de Finanțe și Comerț”, SRL „Taxi-Auto 93 777”.  

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com