La 21 mai 2017 ora 10:00, Consiliul Raional Hînceşti şi Agenţia Teritorială Olimpică Hînceşti au dat startul deschiderii „Lunarului Olimpic” şi a „Cursei Olimpice”, ediţia “Olimpic Fest 2017”,  la care au participat mai multe instituţii şcolare din raionul Hînceşti.

Deschiderea oficială a „Lunarului Olimpic 2017” a fost declarat deschis de către vicepreşedintele raionului Dna Vera TĂNASE-PATRAŞCU. Vicepreşedintele a accentuat despre importanţa sportului în societate şi a modului de viaţă sanătos

.

“Olimpic Fest 2017” reprezintă sărbătoarea sportului pentru toţi şi este un eveniment de proporţii, ce întruneşte în fiecare an în Piaţa Suveranităţii din mun. Hînceşti tot raionul Hînceşti indiferent de abilităţi sportive, vîrstă sau ocupaţie, pentru a celebra valorile Olimpice de excelenţă, prietenie şi respect.

Dintre cei mai buni la „Cursa Olimpică” s-au remarcat instituţiile şcolare din com. Nemţeni, Mereşeni, Lăpuşna, L.T „M. Sadoveanu” şi L.T. „M. Eminescu”.

Echipele premiante au fost menţionate cu  medalii comemorative, diplome şi premii băneşti din partea Consiliului Raional Hânceşti.

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com